top of page
Søk
  • Marius Svingen

Jevnt om NM-tittelen i Shortcar

Denne helgen kjørte Shortcar årets siste NM runde. Extreme kjørte rallycross på Gardermoen og

Bandit kjørte racing på Vålerbanen.

Her er et bilde av Shortcar fra åpningsløpet på Vålerbanen. Klassen hadde sine finaler på Gardermoen og Vålerbanen i helgen.

I begge klassene var det stor spenning, da NM ble avgjort på sesongens siste løpshelg.

I Extreme ledet Thor Gunnar Hagen NM foran Lars Nordli før løpet på Gardermoen. Mye nerve i løpet gjorde det veldig spennende. I A-finalen endte Lars Nordli opp på en 3.plass og Thor Gunnar Hagen på en 4.plass. Det gjorde at Lars ble årets Norgesmester, kun 1 poeng foran Thor Gunnar. Vinner av løpet ble Eivind Brynildsen. 2.plassen gikk til Tony Sormbroen.

Petter Sæves Waskaas tok fortjent i mot sin NM-tittel på Vålerbanen i Bandit.

På Vålerbanen kjørte Bandit to finaler i løpet av helgen. Petter Sæves Waskaas ledet NM før løpene, men det var fremdeles mulig for de bak og ta han igjen. Det satte Petter en stopper for da han vant begge finalene og dermed ble årets Norgesmester i Bandit. 2.plass begge dagene gikk til Christoffer Amundsen og 3.plass til Tore Hansen.