top of page
SĂžk
  • Marius Svingen

Woldseth satser pÄ topplassering

Edward Sander Woldseth som kjÞrer Formel Basic i Racing NM, kjÞrer i helgen Formel STCC Nordic pÄ Rudskogen.


De norske fĂžrerne i Team Greenpower har virkelig satt preg pĂ„ Ă„rets Formula STCC Nordic. Emil Heyerdahl leder mesterskapet med 183 til Simon Öhlin som har 148. PĂ„ fjerdeplass i mesterskapet ligger Edward Sander Woldseth med sine 110 poeng, og kun to poeng foran han ligger Alfred Nilsson. Woldseth har vĂŠrt svĂŠrt sterk i Formel Basic denne sesongen, og ligger nĂ„ pĂ„ andreplass i Formel Basic. I helgen satser han pĂ„ topplassering i det tĂžffe formelmesterskapet.


Edward Sander Woldseth ligger pÄ andreplass i NC Formel Basic, men i helgen kjÞrer han Formula STCC Nordic under Porschefestivalen pÄ Rudskogen. Han hÄper pÄ topplassering pÄ hjemmebane. Her ser vi han i Formel Basic. Foto: Marius Svingen.

- Dette blir en veldig spennende helg, og jeg tror det blir utfordrende. Jeg har som mÄl Ä fÄ en topplassering, og ta over tredjeplassen i mesterskapet etter helgen. Jeg er kun to poeng bak, og jeg kjenner banen svÊrt godt, forteller Woldseth.

Det kjÞres en finale i Formula STCC Nordic pÄ lÞrdag og en finale pÄ sÞndag. NÄ er det spÄdd bra vÊrt under finalene pÄ lÞrdagen, men sÞndag ser det ut som vi fÄr en vÄt finale.


- Det er ikke lenge siden Gatebil har kjÞrt pÄ banen, og blir det vÄtt kan det fort bli glatt. Jeg tror vi mÄ tenke taktisk og hele tiden vÊre bevist pÄ at ting kan skje. Vi mÄ tenke pÄ sammendraget og det blir viktig Ä fÄ med seg sÄ mye poeng som mulig gjennom helgen, forteller Edward Sander Woldseth.

Emil Heyerdahl (midten) og Edward Sander Woldseth (til venstre) i Team Greenpower imponerte med fĂžrste og andreplass i Formula STCC Nordic sist serien besĂžkte Rudskogen. Foto: racefoto.se

Det er Emil Heyerdahl som leder mesterskapet, og han vant begge rundene pÄ Rudskogen nÄr serien besÞkte Rudskogen i vÄres. NÄ hÄper Emil nok en gang Ä sette svenskene pÄ plass pÄ hjemmebane.


- MÄlet for helgen er to nye topplasseringer. Men det viktigste blir Ä plukke viktige poeng i mesterskapet. Vi har en god ledelse som vi mÄ prÞve Ä beholde, sier han.

Det skiller 35 poeng mellom Heyerdahl og Öhlin i mesterskapet sĂ„ fortsatt kan alt skje.


Mesterskapet og STCC har finaler pÄ Mantorp Park helgen 21. september samtidig som Formel Basic kjÞrer sin NM-konkurranse under finalen av Ärets Racing NM pÄ VÄlerbanen. Woldseth har sagt at han har mÄl om Ä bli Norgesmester i Formel Basic og dermed tar han turen fra Mantorp i Sverige til VÄlerbanen pÄ sÞndag for Ä delta i NM-lÞpet. Tabell for Rudskogen, topp fem:

Topp 5 Formula STCC Nordic
1. Emil Heyerdahl, Team Greenpower, 183 poeng
2. Simon Ohlin, Tornfrakt Racing, 148
3. Alfred Nilsson, Ward Westcoast Racing Junior Team, 112
4. Edward Sander Woldseth, Team Greenpower, 110
5. Sebastian Persson, Ward Westcoast Racing Junior Team, 89
1 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle
bottom of page